Hitta ekologiskt med Ecofinder

Ecofinder hjälper miljövänliga konsumenter och företag att hitta varandra. Det gillar såklart Ekofin! Dock är sajten rätt ny, sen december 2011, vilket innebär att det inte finns massor av företag ännu.

Jag provade att söka på Umeå för att se vad som kom upp. Inte en endaste butik i Umeå, men däremot flertalet webbshoppar. Det är väl som vanligt att eko-butiker fortfarande är specialbutiker, och därför finns mest i storstäder. Men nog tror jag det kan finnas nån liten eko-affär i Umeå? :)

Ecofinder lär väl växa med tiden och bli mer användbart när det finns fler butiker anslutna. Men redan nu är det ju ett bra verktyg för att hitta nya eko-butiker på nätet! Jag kände då inte igen någon av de som listades på min sökning.

Sedan finns den trevliga funktionen där alla eko-erbjudanden listas!Kärleksförklaring till internet

Jag måste bara säga: är inte internet fantastiskt?! Det är makt åt folket! Se bara på "ekotrenden" som inte bara var en trend utan något som folk har googlat och läst bloggar om och startat bloggar om. Internet. Kära internet. Javisst kan du vara lite beroendeframkallande, men tack för all information du tillhandahåller.

När Ekofin startades så fanns det inte många gröna skönhetsbloggar där ute... knappt nån faktiskt. Minns att jag försökte hitta information, men inte fanns det mycket. Nu har det fullkomligt exploderat och när jag googlar i kategorin grön skönhet så kommer det upp massor av bloggar. Det är grymt!

Nu är vi betydligt många fler som insett att det kanske inte är så trevligt att smörja in sig med parrafinum liquidum! Och jag tror det är här för att stanna.

Välkommen till en grön skönhetsblogg, garanterat utan mineralolja och parabener! Jag är inte så aktiv här numera, men eftersom det fortfarande finns trafik här tänker jag att den fyller en funktion. Här hittar du recensioner på ekologiska produkter och information om vilka kemikalier som gömmer sig i vanliga produkter, och mycket mer! Här hittar du en längre presentation Om ekofinKontakt ekofin.blogg(a)gmail.com


bloglovin

Follow ekofin on Twitter

RSS 2.0


RSS 2.0