Nån som kan hjälpa...?

Min blogg ser hemsk ut i Chrome. Hoppas ni besöker mig med andra webbläsare hehe... Men är det nån där ute som vet vad man kan göra? Har googlat och försökt, men har ännu inte hittat någon lösning. Min dropdown-meny fungerar inte i Explorer, och content ligger inte på plats heller.
Skulle bli väldigt glad om det är nån som vet :)

Dags för dansk hudpleje

Hudkräm för 39 kr i all ära, men nu blev det dags att köpa en riktig hudkräm igen! Gick in på hälsokosten bredvid centralstationen och hej vad dom hade att välja på. Blev en kräm av det danska märket Melissa. Utnämnd till årets hudvård av hälsokostbranschen 2011, så den borde ju vara ett säkert kort! Återkommer senare.
Nej, jag har inte massor av böcker hemma... sitter på bibblan och pluggar!

Ekofin under renovering

Blogger ligger på operationsbordet så det kan bli lite rörigt här den närmsta tiden!

Flyttat till Köpenhamn!

Under hösten flyttade jag till Köpenhamn för att studera sång vid Complete Vocal Institute. Det var fantastiskt och staden var grym... så grym att jag blev kvar! Just nu pluggar jag distanskurser i musik och engelska samt söker jobb.

I Köpenhamn finns det verkligen inspiration för Ekorelaterade blogginlägg, för här känns ekologiskt mer självklart än hemma i Sverige. Det finns till och med en matbutik som i huvudsak har ekologiska varor och fyller på med konventionella när det inte finns ekologiskt alternativ (som jag har förstått i alla fall). Deras eget märke är alltid ekologiskt! Mataffären heter Irma och har lite högre kvalité än lågprisbutikerna.

Jag i Köpenhamn innan jul.

Välkommen till en grön skönhetsblogg, garanterat utan mineralolja och parabener! Jag är inte så aktiv här numera, men eftersom det fortfarande finns trafik här tänker jag att den fyller en funktion. Här hittar du recensioner på ekologiska produkter och information om vilka kemikalier som gömmer sig i vanliga produkter, och mycket mer! Här hittar du en längre presentation Om ekofinKontakt ekofin.blogg(a)gmail.com


bloglovin

Follow ekofin on Twitter

RSS 2.0


RSS 2.0