Flyttat till Köpenhamn!

Under hösten flyttade jag till Köpenhamn för att studera sång vid Complete Vocal Institute. Det var fantastiskt och staden var grym... så grym att jag blev kvar! Just nu pluggar jag distanskurser i musik och engelska samt söker jobb.

I Köpenhamn finns det verkligen inspiration för Ekorelaterade blogginlägg, för här känns ekologiskt mer självklart än hemma i Sverige. Det finns till och med en matbutik som i huvudsak har ekologiska varor och fyller på med konventionella när det inte finns ekologiskt alternativ (som jag har förstått i alla fall). Deras eget märke är alltid ekologiskt! Mataffären heter Irma och har lite högre kvalité än lågprisbutikerna.

Jag i Köpenhamn innan jul.

Kommentarer
Postat av: Sonya

Jag älskar Köpenhamn! Håller med dig, det känns mer eko än Sverige. Alla cyklar överallt t.ex, bara en sådan sak.

2012-02-10 @ 18:56:04
URL: http://sonyaf.blogg.se/
Postat av: Malin

Ja, visst är det roligt med alla affärer. Jag var där för nästan precis ett år sedan och hittade massa roliga affärer, restauranger och hårfrisörer.

2012-02-19 @ 13:20:06
URL: http://www.bilboblueeyes.com
Postat av: Pernilla

Åh gud, vad jag vill ha en sån affär, för mig som bor i Linköping så låter det tragiskt nog som ren science fiction.

2012-03-15 @ 21:54:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Välkommen till en grön skönhetsblogg, garanterat utan mineralolja och parabener! Jag är inte så aktiv här numera, men eftersom det fortfarande finns trafik här tänker jag att den fyller en funktion. Här hittar du recensioner på ekologiska produkter och information om vilka kemikalier som gömmer sig i vanliga produkter, och mycket mer! Här hittar du en längre presentation Om ekofinKontakt ekofin.blogg(a)gmail.com


bloglovin

Follow ekofin on Twitter

RSS 2.0

RSS 2.0