Nytt mineralsmink: IDUN minerals

Idun minerals är ett nytt märke för mineralsmink på marknaden. Idun minerals innehåller inga syntetiska färgämnen, parfym, fetter, talk, konserveringsmedel eller bismuth. Väldans trevligt att det nu finns så många märken som valt bort onödiga tillsatser i sina produkter tycker jag!

Idun kommer främst att säljas på apotek och i sortimentet finns foundation, concealer, rouge, bronzer och borstar. Burkarna är väldigt snygga och designade av Patrizia Gucci, dotter till Paolo Gucci (som bland annat designat dagens Guccimönster). Namnet Idun är hämtat från den fornnordiska mytologin och betyder ”den föryngrande”.

Läs mer på idunminerals.com


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Välkommen till en grön skönhetsblogg, garanterat utan mineralolja och parabener! Jag är inte så aktiv här numera, men eftersom det fortfarande finns trafik här tänker jag att den fyller en funktion. Här hittar du recensioner på ekologiska produkter och information om vilka kemikalier som gömmer sig i vanliga produkter, och mycket mer! Här hittar du en längre presentation Om ekofinKontakt ekofin.blogg(a)gmail.com


bloglovin

Follow ekofin on Twitter

RSS 2.0

RSS 2.0