Ekologisk kollektion på H&M

HM lanserar i vår en kollektion i ekologisk bomull för dam, ungdom, barn och baby. Kollektionen börjar säljas under mars månad. Kalas tycker jag!

Detta skriver H&M om kollektionen:

Dam
För kvinnor (storlek 34–44) gäller avskalad romantik med vida A-linjeformade klänningar, tunikor, blusar och fina trikåtoppar som matchas med leggings. Dessutom finns coutureskräddade sweatshirts, en behå och hotpants. På H&M Mama (storlek S–XL) finns liknande tunikor och leggings, och en smart amningstopp. Färgerna är nytrendigt inspirerade av växtfärger, som t.ex. potatis, aubergin, lime, matt rosa och neutralt gråmelange.

Ungdom

Basen i kollektionen på H&M &denim är jeans, T-shirts och sweatshirts. Jeansen är smala eller vida, långa eller korta. Till tjejer (storlek 32–42) finns T-shirts och linnen med tryck framtill, vida T-shirtklänningar, tunikor, en sweatshirtklänning och en jacka. Bland killarnas tröjor (storlek S–XL) hittar man T-shirts, linnen med tryck framtill och några sweatshirtmodeller.

Barn
Till flickor (storlek 86–116) erbjuds söta, romantiska klänningar och plagg som matchar mamma-och damsortimentet. Till baby (storlek 62–86) innehåller den nya kollektionen T-shirts med tryck framtill och leggings, och till nyfödda (storlek 44–62) är vit den självklara färgen på bodys och på olika plagg med söta tryck och lapptäcksapplikationer.

Kommentarer
Postat av: Tobias

Varför skriver de inget om herrkollektionen? Verkar skitnajs allafall, såg en snygg vit kostym.

2011-04-17 @ 11:15:14
URL: http://www.bachbloggen.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Välkommen till en grön skönhetsblogg, garanterat utan mineralolja och parabener! Jag är inte så aktiv här numera, men eftersom det fortfarande finns trafik här tänker jag att den fyller en funktion. Här hittar du recensioner på ekologiska produkter och information om vilka kemikalier som gömmer sig i vanliga produkter, och mycket mer! Här hittar du en längre presentation Om ekofin



Kontakt ekofin.blogg(a)gmail.com


bloglovin

Follow ekofin on Twitter

RSS 2.0





RSS 2.0