Tips på andra gröna skönhetsbloggar

Går ju lite si så där med uppdateringen här på min blogg så jag tänkte att denna fråga passar bra att besvara!

Hej! Här har du en ny läsare! Är precis i uppstarten att inventera skåp och lådor för att ta reda på vad jag egentligen smörjer på min kropp och knopp och vad dessa ämnen gör med min hud och kropp.. Boken Badskumt verkar vara en bra hjälp på vägen + bloggar liknande din, har du någon annan bra blogg eller forum att rekommendera?! :)
Ha det gott!

När jag började med Ekofin verkade det som att min blogg var den enda seriösa gröna skönhetsbloggen. Med det menar jag att även om kanske andra bloggade om ekologisk skönhet så var de inte så många som gick på djupet och skrev vad produkterna verkligen innehåller. Men nu finns det massor! I takt med att "ekovindar" blåst över landet så har fler och fler gröna skönhetsbloggar poppat upp.

Smaken är ju som baken och det bästa man kan göra för att hitta information om det man söker är att googla! Det finns dock två bloggar som jag tycker är riktigt bra. Båda två innehåller massor av recensioner och information och uppdateras mycket flitigt. Dessa bloggar är Rosella Eco Beauty och Naturligt Snygg. Rekomenderas!Kommentarer
Postat av: Hannah

Tack för tipsen! Alltid kul att hitta nya ekobloggar!

2011-06-10 @ 10:48:35
URL: http://www.trädkramaren.se
Postat av: Elena

Håller med, de är toppenbra! Ellinor som skriver på Topphälsa är också mkt duktig, ekologisk hudvårdsterapeut! Och jag gillar din, även arkivet funkar:-))

2011-06-13 @ 11:59:08
URL: http://beautyandbroccoli.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Välkommen till en grön skönhetsblogg, garanterat utan mineralolja och parabener! Jag är inte så aktiv här numera, men eftersom det fortfarande finns trafik här tänker jag att den fyller en funktion. Här hittar du recensioner på ekologiska produkter och information om vilka kemikalier som gömmer sig i vanliga produkter, och mycket mer! Här hittar du en längre presentation Om ekofinKontakt ekofin.blogg(a)gmail.com


bloglovin

Follow ekofin on Twitter

RSS 2.0

RSS 2.0