Moá The Green Balm

Moá The Green Balm tillverkas av det islänska företaget Tær (som betyder ren/äkta på isländska) av Isländska långsamtväxande superörter som anpassat sig för att överleva i den kalla miljön. Dessa örter är mycket kraftfulla då de växer i en miljö med mineralrik vulkanjord, ren luft och varma källor.

Jag läste en ganska fantastisk historia om the green balm på företagets hemsida. Receptet till "The green balm" fick Thury Gudmundsdóttir från sin mormor, som var känd i Island för sina kunskaper inom örter. Thurys fortsatta arbete belönades med pris på European Women Inventors and Innovators conference & Awards Ceremony i kategorin "Healtcare innovation" år 2007. Balsamets fulla potential upptäcktes inte förrän Thury behandlade sin son som hade tredje gradens brännskada på 40 % av kroppen. Trots läkarnas dåliga utsikter så lyckades han gradvis återhämta sig - tack vare The Green Balm.

Sanning eller ej? Prova själv! Finns att köpa på där produkten beskrivs kunna hjälpa på många sätt.

"Rekomenderas för dig med problem med torr hy på händer, fötter, knän, armbågar och andra utsatta ställen, självsprickor, torra eksem och inflammerade nagelband. Utmärkt att använda före rakning eller istället för en aftershave för att lugna, svalka och vårda. Móa hjälper även vid svåra brännskador och reducerar ärrbildning i huden."

Kostar 119 kr/20 ml och 279 kr/50 ml.Kommentarer
Postat av: Alex

Det låter som något värt att prova på till rakningen!

Vilken fin blogg du har Malin!

2010-02-25 @ 22:53:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Välkommen till en grön skönhetsblogg, garanterat utan mineralolja och parabener! Jag är inte så aktiv här numera, men eftersom det fortfarande finns trafik här tänker jag att den fyller en funktion. Här hittar du recensioner på ekologiska produkter och information om vilka kemikalier som gömmer sig i vanliga produkter, och mycket mer! Här hittar du en längre presentation Om ekofinKontakt ekofin.blogg(a)gmail.com


bloglovin

Follow ekofin on Twitter

RSS 2.0

RSS 2.0