Ikväll firar vi dagens framgångar med ekochips

Ikväll så firar vi med att njuta av goa ekochips framför ett avsnitt Vänner i soffan! Tänka sig att bli nominerad till en tävling och utsedd till en av de 15 mest inspirerande gröna bloggarna - på samma dag. Väldans roligt! Det syns i statistiken också, välkomna allihop!

Under de kommande dagarna tänkte jag också fira här i bloggen med diverse tävlingar, med start om bara en liten stund. Så håll utkik, det finns fina priser att vinna!

Ovan uppvisar älsklingen inhandlade ekochips kvällen till ära. Ekochips är förresten sååå mycket godare än vanliga chips. Dom är krispigare och inte lika degiga i munnen som vanliga chips... prova själv!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Välkommen till en grön skönhetsblogg, garanterat utan mineralolja och parabener! Jag är inte så aktiv här numera, men eftersom det fortfarande finns trafik här tänker jag att den fyller en funktion. Här hittar du recensioner på ekologiska produkter och information om vilka kemikalier som gömmer sig i vanliga produkter, och mycket mer! Här hittar du en längre presentation Om ekofinKontakt ekofin.blogg(a)gmail.com


bloglovin

Follow ekofin on Twitter

RSS 2.0

RSS 2.0