Eko-läsk! Mmmmm...

Detta har inget med schampo, tvål, smink eller något annat som den här bloggen egentligen handlar om. Utan detta inlägg är helt enkelt bara ett tips på en supergod och ekologisk läsk!

Köpte den för första gången på ekostore i Göteborg för några år sedan. Sen hittade jag den på en hälsokostaffär i Nyköping förra året. Och så igår hittade jag den här i Umeå på Ica Maxi och blev tvungen att köpa den fastän jag slutat dricka läsk... för den här är den godaste läsken jag smakat - och på köpet stöder man ekologisk produktion.

Läsken finns i några olika smaker och kostar 10-12 kr. Prova!

Kommentarer
Postat av: Malin

hej mamma!

http://ekoblogg.blogg.se

http://www.amalgamskadefonden.se/ (hela sidan men t ex detta http://www.amalgamskadefonden.se/news.asp?id_News=113&ref=142)det var det jag kom på nu. hejdå:)

2009-11-17 @ 22:36:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Välkommen till en grön skönhetsblogg, garanterat utan mineralolja och parabener! Jag är inte så aktiv här numera, men eftersom det fortfarande finns trafik här tänker jag att den fyller en funktion. Här hittar du recensioner på ekologiska produkter och information om vilka kemikalier som gömmer sig i vanliga produkter, och mycket mer! Här hittar du en längre presentation Om ekofinKontakt ekofin.blogg(a)gmail.com


bloglovin

Follow ekofin on Twitter

RSS 2.0

RSS 2.0