Rea på Mine.

Mine. är min favorit när det kommer till mineralsmink! De har inga onödiga tillsatser som t ex Id har, men mer om det sen!

Just nu bjuder Mine. på frakten fram till den 10e augusti och har dessutom nedsatt pris på flera produkter. Här är några av ögonskuggorna på rea! Har både persimmon och peachy själv - peachy är min favoritögonskugga och persimmon passar när man vill leka med färger :)


Persimmon 45:-  Peacock 49:-  Peppery 55:-  Peachy 49:-

Kommentarer
Postat av: PaljettenQ

Vad är det mineralsminket innehåller? Jag tycker det verkar giftigt att ha pulveriserat mineral på ögonen... (jag tänker på alla de pigment som används till måleri osv, de kan vara riktigt giftiga).. men inte för att annan ögonskugga behöver vara bättre. Men iaf, mineralsmink är så hett nu och kostar där efter.

2009-08-06 @ 10:57:56
URL: http://paljettenq.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Välkommen till en grön skönhetsblogg, garanterat utan mineralolja och parabener! Jag är inte så aktiv här numera, men eftersom det fortfarande finns trafik här tänker jag att den fyller en funktion. Här hittar du recensioner på ekologiska produkter och information om vilka kemikalier som gömmer sig i vanliga produkter, och mycket mer! Här hittar du en längre presentation Om ekofinKontakt ekofin.blogg(a)gmail.com


bloglovin

Follow ekofin on Twitter

RSS 2.0

RSS 2.0