Julklappstips nr 4. Baby schampo och kroppstvätt

En julklapp till de som kanske nyss har fått en liten baby eller har en som precis lärt sig att gå. Weledas Calendula Schampoo & Body Wash är dermatologiskt testad på mycket känslig hud och passar därför små barn. Tvättämnena är växtbaserade och mycket skonsamma för både människa och miljö. Innehåller lugnande ringblomma och äkta eteriska oljor; helt fritt från mineralolja, syntetiska doft-, färg- och konserveringsämnen.Julklappstips nr 4:

Weleda Baby Calendula
Schampoo & Body Wash

200 ml, 80 kr på A-store.nu
passar bra till någon som har en liten baby. Kombinera kanske med ett par barnbyxor ifrån Ecokid.se.

Glöm inte att du får med ett Lip Balm från Angel spa när du uppger "ekofin" i kommentarsfältet vid beställning. Läs mer om det här.


Barnbyxor från Ecokid.se.

Kommentarer
Postat av: Jeanette

Vill bara passa på att tillägga att Weledas Baby Calendula Schampoo & Body Wash passar perfekt även till vuxna som har känslig hud. Den är super mild och lugnande. Har även testat att använda den att ta bort makeup med och det fungerar perfekt för det med, utan att efterlämna några irritationer varken på ögonen eller huden : )

2009-12-15 @ 12:13:52
URL: http://gogreenmakeup.wordpress.com
Postat av: Kabuki-Emma

Älskar Weledas baby schampo och bodywash, använder den till både mig och min vilda ettåring! Mild, mjuk och krämig.

Kram!

2009-12-15 @ 13:38:25
URL: http://www.kabukibeauty.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Välkommen till en grön skönhetsblogg, garanterat utan mineralolja och parabener! Jag är inte så aktiv här numera, men eftersom det fortfarande finns trafik här tänker jag att den fyller en funktion. Här hittar du recensioner på ekologiska produkter och information om vilka kemikalier som gömmer sig i vanliga produkter, och mycket mer! Här hittar du en längre presentation Om ekofinKontakt ekofin.blogg(a)gmail.com


bloglovin

Follow ekofin on Twitter

RSS 2.0

RSS 2.0