Var hittar jag ekologiska kläder?

"Hej, Vad bra med en ekoblogg! Kul om du komemr igång igen! Vad hände med H&M och ekokläder? Var ute på deras shop online och det fanns bara två ekoplagg på damsidan...:( Har du tips var man köper snygga ekokläder på nätet? //Tina"

Även om det är lite tomt just på webbshoppen så har H&M faktiskt ganska mycket eko-kläder i butik! Särskilt bastoppar, linnen och sockar. Även en del träningskläder, men det varierar såklart. Ekologiska plagg dyker upp mer och mer i "vanliga butiker", och jag tror att det är en utveckling som kommer att fortsätta. Förutom kläder i ekologisk bomull så finns det även plagg av återvunna material.

Förutom H&M så är Lindex och Kappahl exempel på stora klädeskedjor som hela tiden ökar sitt sortiment av eko-kläder. Håll utkik!

Annars är internet som vanligt ett bra sätt för att hitta det man söker. Det finns väldigt många shoppar som säljer ekologiska kläder. Tyvärr kan ofta vara lika dyra som märkeskläder - men glöm inte att man ofta får det man betalar för! Många av dom dyrare kläderna är producerade på ett sjysst sätt där både klädproducenterna och naturen behandlats mycket väl.


Några tips webbshoppar med ekologiska kläder:

Hildur.se
Ekogarderoben.se
Adisgladis.se

Astridgoesorganics.com


Väldigt bra guider till ekologisk shopping där
webbshoppar med ekologiska kläder listas:

Ekoshoppa.se
Galleria180.se

Lindex Shop Online - Klänning

 

Klänning i återvunnen polyester 399 kr från Lindex.

Fairtrademärkt och ekologisk Bh, 279 kr från Ekogarderoben.se

 

 


Kommentarer
Postat av: Retroklänningar

Hej,För alla er som gillar retrokläder och vill vara ekofina. Handla kläder sydda i återvunna tyger på http://www.cissiochselma.se.

2011-08-22 @ 12:44:34
URL: http://www.cissiochselma.se
Postat av: Maria

Hej.Om ni söker ekologiska barnkläder finns där jättemycket på www.littlebloom.sefinns även vuxenkläder där :)

2012-02-16 @ 21:14:23
URL: http://www.littlebloom.se
Postat av: Johannes

Hej! Det finns massa snygga ekologiska bebiskläder på www.ekotjusigt.se.

2013-11-19 @ 19:27:06
URL: http://www.ekotjusigt.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Välkommen till en grön skönhetsblogg, garanterat utan mineralolja och parabener! Jag är inte så aktiv här numera, men eftersom det fortfarande finns trafik här tänker jag att den fyller en funktion. Här hittar du recensioner på ekologiska produkter och information om vilka kemikalier som gömmer sig i vanliga produkter, och mycket mer! Här hittar du en längre presentation Om ekofinKontakt ekofin.blogg(a)gmail.com


bloglovin

Follow ekofin on Twitter

RSS 2.0

RSS 2.0