Ekologisk hårfärg


Titta här! Hårfärg från Santé som är helt vegitabilisk utan peroxider, ammoniak eller andra kemiska komponenter. Den är med andra ord mycket skonsamt för både hår och hårbotten. Färgen skall sitta i håret 1-2 timmar vid färgning men resultatet är enligt Santé värt att vänta på! Finns i sex olika färger och går att köpa på vitavera.se för 98 kr.

Någon som har provat?


Kommentarer
Postat av: Cillah

Sitter just nu med Santes Mahogny Red i håret. En och en halv timme innan jag sköljer bort gegget, som är väääldigt likt ren henna måste jag säga. Både till lukt, färg och konsistens. Hittills gillar jag det! :)

2009-08-11 @ 13:52:56
URL: http://cillah.papper.fi
Postat av: Cillah

Du kan förresten läsa om min färgning på http://cillah.papper.fi/. Ha en bra dag! :)

2009-08-11 @ 14:20:27
URL: http://cillah.papper.fi
Postat av: Emmy

För en gångs skull lärde jag mig något genom att läsa en blogg. Det är inte alltid man gör det direkt, tack för att du lägger ner din tid på att blogga :).

2012-03-18 @ 20:25:37
URL: http://hemförsäkringidag.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Välkommen till en grön skönhetsblogg, garanterat utan mineralolja och parabener! Jag är inte så aktiv här numera, men eftersom det fortfarande finns trafik här tänker jag att den fyller en funktion. Här hittar du recensioner på ekologiska produkter och information om vilka kemikalier som gömmer sig i vanliga produkter, och mycket mer! Här hittar du en längre presentation Om ekofin



Kontakt ekofin.blogg(a)gmail.com


bloglovin

Follow ekofin on Twitter

RSS 2.0





RSS 2.0