M Picaut - nytt Svenskt hudvårdsmärke!

Ett nytt svenskttillverkat hudvårdsmärke är ute på marknaden - M Picaut Swedish skincare

Märket beskrivs som det bästa av två världar där forskning om hur huden kan föryngras förenas med rena ingredienser odlade med omtanke om vår jord. Personen bakom märket är Mette Picaut som arbetat som modell i hela världen och "brinner för att lyfta fram det som höjer skönheten i vardagen och allt som är skapat med kärlek och omtanke."

M Picaut Swedish Skincare är en exklusiv hudvårdsserie i fyra delar för ansiktet; ansiktskräm, ansiktsvatten, ansiktsrengöring och serum. Alla produkter innehåller 95-99 % ekologiska ingredienser och är helt fria från mineraloljor, parabener, silikoner, sulfater, onödiga artificiella utfyllnader och färgämnen.

Produkterna är Anti-age där den ovanligt höga halten av peptider (3 %) i produkterna stimulerar och ökar hudens egen produktion av kolagen, elastin och hyaloronsyra, vilket gör att huden reparerar sig själv. Fastare hy med färre linjer och rynkor utlovas redan efter två månaders användning.

Läs mer på M Picauts hemsida.

Produkterna finns att köpa på från 259 kr.


Kommentarer
Postat av: Rocketqueen

Den där krämen är helt suverän..!

2010-02-02 @ 10:49:23
URL: http://rocketqueens.blogg.se/
Postat av: Rocketqueen

Yum yum!

2010-02-02 @ 11:10:15
URL: http://rocketqueens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Välkommen till en grön skönhetsblogg, garanterat utan mineralolja och parabener! Jag är inte så aktiv här numera, men eftersom det fortfarande finns trafik här tänker jag att den fyller en funktion. Här hittar du recensioner på ekologiska produkter och information om vilka kemikalier som gömmer sig i vanliga produkter, och mycket mer! Här hittar du en längre presentation Om ekofinKontakt ekofin.blogg(a)gmail.com


bloglovin

Follow ekofin on Twitter

RSS 2.0

RSS 2.0