Miljövänlig nagellacksremover

Att måla naglarna är ju inte det mest miljövänliga man kan pyssla med här i livet. Men, nu har Depend kommit med miljövänlig nagellacksremover. Vet inte hur nytt detta är, men visst är det på tiden? Det miljövänliga alternativet blev också bäst i test av tidningen Laura. Motiveringen var bland annat att naglarna inte kändes så torra efteråt som de brukar. Vet ej var denna går att köpa - men gissar på Kicks, Åhléns och sådana ställen där man brukar hitta Depends produkter. Ska försöka hitta den!

Depends miljövänliga remover är svagdoftande, biologiskt nedbrytbar och skonsam mot ozonlagret. Du får arbeta lite längre med denna men det är den absolut mildaste removern för nagel och nagelband.



Kommentarer
Postat av: Rebecka

Den har jag använt ett tag nu och skönt när det inte luktar aceton plus att den är miljövänlig!

2009-09-11 @ 15:00:22
URL: http://brunettbeckie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Välkommen till en grön skönhetsblogg, garanterat utan mineralolja och parabener! Jag är inte så aktiv här numera, men eftersom det fortfarande finns trafik här tänker jag att den fyller en funktion. Här hittar du recensioner på ekologiska produkter och information om vilka kemikalier som gömmer sig i vanliga produkter, och mycket mer! Här hittar du en längre presentation Om ekofin



Kontakt ekofin.blogg(a)gmail.com


bloglovin

Follow ekofin on Twitter

RSS 2.0





RSS 2.0