Julklappstips nr 2. Naturtvålar

I juletid köper många ofta med sig en liten gåva när man blir bortbjuden på julbord, adventsfika, annandagsmidda, nyårsfirande och så vidare. Presenten kan vara en blomma eller vinflaska, men i nio fall av tio: en chokladask. I år tycker jag att vi ska bli lite mer fantasifulla och skona våra nära och kära ifrån dessa chokladaskar som tillsammans med knäcken, kolorna och kakorna blir lite för mycket under julen. Dom kommer garanterat att få en chokladask av någon annan!

Köp istället en Savon Borme tvål, franska naturtvålar som är helt vegetabiliska. Finns i mangolia, aloe vera, hallon eller passionsfrukt och är en gåva som garanterat kommer användas.

 

 


Julklappstips nr 2:


Savon Bormes tvålar 125g, 25 kr på A-store.nu
(finns i mangolia, aloe vera, hallon eller passionsfrukt)
passar som gåva vid bortbjudningar istället för en chokladask. Knyt ihop två stycken med ett fint band så har du en perfekt present!

Glöm inte att du får med ett Lip Balm från Angel spa när du uppger "ekofin" i kommentarsfältet vid beställning. Läs mer om det här.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Välkommen till en grön skönhetsblogg, garanterat utan mineralolja och parabener! Jag är inte så aktiv här numera, men eftersom det fortfarande finns trafik här tänker jag att den fyller en funktion. Här hittar du recensioner på ekologiska produkter och information om vilka kemikalier som gömmer sig i vanliga produkter, och mycket mer! Här hittar du en längre presentation Om ekofinKontakt ekofin.blogg(a)gmail.com


bloglovin

Follow ekofin on Twitter

RSS 2.0

RSS 2.0